Sport

Neymar pleacă de la PSG , Arabia Saudita posibila destinație

Neymar (31 de ani) este decis să părăsească echipa franceza PSG, acum 6 ani a avut cel mai mare transfer de 222 de milioane de euro , transfer plătit chiar de PSG celor de la Barcelona. Dar deși a făcut istorie si la echipa din Paris, Neymar se apropie vertiginos de sfârșitul carierei si dorește o schimbare. Se pare ca exista tratitve avansate cu echipa saudita AL- Hilal

Al-Hilal îl așteaptă pe Neymar, transferul e în linie dreaptă

Deși in urmă cu doi ani, în vara lui 2021, starul brazilian își prelungea înțelegerea cu PSG, până în 2025 se pare ca relațiile s-au răcit si Neymar dorește sa plece.

După plecarea lui Leo Messi, care a semnat cu Inter Miami, Neymar este și el gata să se despartă de campioana Franței, scrie presa internațională.

CBS Sports a anunțat că Al-Hilal și-a trimis o delegație la Paris, pentru un prim contact cu Neymar, au apărut noi informații despre transferul vedetei în Arabia Saudită.

Salariul pe care Al-Hilal i l-a pus pe masă lui Neymar este comparabil cu cel pe care îl are Cristiano Ronaldo la Al-Ittihad, scrie sursa citată: 200 de milioane de euro pe an.

Conform surselor transferul lui Neymar la Al-Hilal are șanse foarte mari de reușită, mai ales ca Barcelona nu este interesata de starul brazilian..

Internaționalul brazilian nu mai este la cel mai bun moment și se pare că cariera sa în Europa s-ar putea încheia în curând, Johnson explicând că nu pare să existe niciun interes serios din partea Premier League sau a altor ligi europene de top, în ciuda faptului că intermediarii sună. afară posibili pretendenți.

Barcelona a fost mai public în a respinge șansa de a-l semna din nou pe Neymar și se pare că sentimentul este similar cu alte părți similare, scrie sursa citată.

caughtoffside.com

În acest moment, Al-Hilal este singura opțiune viabilă pentru Neymar. PSG vrea sa-l dea pe Neymar acesta a fost pe lista de transfer încă de anul trecut insa nu au fost cluburi interesate de a oferi oferte scopul celor de la PSG este să-și recupereze investiția din 2017 cat mai exista o valoare pentru starul brazilian

Se pare ca PSG ar accepta oferta venita si Arabia Saudita si este gata să accepte oferta lui Al-Hilal, daca se concretizează negocierea transferul se va realiza cel mai probabil în această vară. 

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker